hu  de


Üdvözöllek honlapomon, Schall Andrea vagyok, nagyon örülök Neked!

Ki vagyok én? Fotós, két gyönyörű gyermek büszke anyukája,…


no de ne rohanjunk ennyire előre, elmesélem lányregényem:

“Volt egyszer egy lány tele álmokkal, ambícióval, életkedvvel, kreativitással és csordultig szeretettel.
Imádta az embereket, az összejöveteleket, miközben persze kielégíthetetlen tudásszomj hajtotta.
Nagy szerelme az írás, az emberismeret és a közgazdaságtan volt.
Tudásszomja csillapítására „papírgyűjtésbe” kezdett: egy egyetem, egy főiskola és több továbbképzés eredményeként: újságíró, public relations szakember, grafológus, közgazdász, mérlegképes könyvelő és adótanácsadó lett.

Tanulmányait levelezőn végezte, így lehetősége nyílt a tanultakat munkán keresztül egyből a gyakorlatba is átültetni.

Kikapcsolódásként, szabadidejében pedig embereket fotózott és nagyon élvezte.

Így éldegélt mosolygós elégedettségében Budapesten, mikor váratlanul találkozott az ő nagy Hercegével. A „hetedhétországra szóló esküvő” után egy fehér ló egyenesen Németországba vitte őket, egy kedves hangulatú kis városkába: Esslingenbe, ahol egyszer csak nagy meglepetésére a szülinapi csomagjában egy DSLR kamera rejtőzött.

Woooow, több nem is kellett…

A fotós retikült nyomban felváltotta egy naaaagy fotós hátizsák, a hobbi pedig komoly szenvedéllyé alakult. Fotós iskola, könyvek, újságok, tananyagok… a tudásszomj ismét egy újabb diszciplína elsajátítására ösztönözte. A központi téma értelemszerűen továbbra is az Ember maradt, a maga kiismerhetetlen sokoldalúságával, változatos gesztusaival és izgalmas bájával, ami lenyűgözi mind a mai napig, legyen épp pinduri kisbaba vagy felnőtt, fiú vagy lány, modell vagy pocakos kismama, egy család, egy esküvő vagy eljegyzés, újszülött vagy nyugdíjas…”

… a pillanat elmúlik, az idő oly gyorsan pereg,… Minden kor csodálatos, és vissza nem térő,…mint ahogy „a lányból szempillantás alatt anyuka lett” épp oly gyorsan nőnek fel gyermekeink, unokáink, s száll tova egy-egy szívekben őrzött, felejthetetlen esemény, mosoly és kacagás.

ÖRÖKÍTSÜK MEG HÁT A JELEN PILLANATOT EGYÜTT, hogy az idő múlásával legyen mire emlékezni, egy-egy kellemes családi összejövetelen a múltat feleleveníteni, jót nevetni, elérzékenyülni, a fotókat örömmel lapozgatni, és boldog perceinket gyermekeinkkel, unokáinkkal, dédunokáinkkal is megosztani.

Várlak szeretettel Budapesten és Stuttgartban:
Andrea Schall Photography